Les JERC Terrassa renoven l'executiva local

El nou portaveu és Oriol Guerrero

La Torre
21 de juliol del 2016
Actualitzat el 23 de juliol a les 18:07h
Les JERC Terrassa van celebrar la seva assemblea local, on els membres de l’executiva sortint van presentar l’informe de gestió i l’informe econòmic corresponent al seu mandat.

L’anterior portaveu, Arnau Castan, va posar èmfasi en la realització de campanyes i actes que han aconseguit un ressò i un impacte entre el jovent i tota la ciutadania de Terrassa. Prèviament, havia obert l’assemblea el president d’ERC Terrassa i regidor d’ERC-MES Carles Caballero, demanant a la militància de les JERC que no oblidés la capacitat de persistir en les diverses lluites polítiques que conformen l’independentisme d’esquerres.

Posteriorment, es va presentar la candidatura a la nova executiva. El nou portaveu de les JERC Terrassa, Oriol Guerrero, va explicar els objectius d’aquesta nova etapa, "encaminats principalment a mantenir l’organització com a punta de llança dels canvis polítics per al jovent de la ciutat, així com d’incrementar la presencia de l’organització tant al carrer com a les xarxes socials".

La nova executiva local estarà formada per:
Oriol Guerrero, portaveu
Albert Gallardo, secretari d’organització i finances
Bru Manzano, secretari de comunicació i xarxes
Sergi Marzà, secretari de coordinació interna i acció
Ona Martínez, secretària d’igualtat
Mireia Bercial, secretària de medi ambient
Sergi Castells, secretari de política municipal
Bernat Pizà, secretari de campanyes i memòria històrica

Finalment, es va escollir Albert Gallardo com a conseller nacional de les JERC en representació de la secció local de Terrassa.