L'Atlètic Terrassa s'enfrontarà al Dinamo Kazan i al Kelburne a l'EHL

L'equip groc-i-negre participarà a la primera ronda de la competició europea el proper mes d'octubre

L'Atlètic Terrassa, en un partit de l'EHL.
L'Atlètic Terrassa, en un partit de l'EHL. | EHLTV
A.P.
20 de juliol del 2016
Actualitzat a les 10:31h
L'Atlètic Terrassa i el Club Egara són els dos equips terrassencs que enguany participaran a l'Euro Hockey League (EHL), la màxima competició europea de clubs. El primer equip en debutar serà l'Atlètic Terrassa, a la primera ronda que tindrà lloc del 7 al 9 d'octubre a Banbridge, Irlanda del Nord. El Club Egara està classificat directament per al KO16 que es disputarà l'abril.

El grup de l'Atlètic Terrassa a la primera ronda el completen el Dinamo Kazan rus i el Kelburne HC escocès. El partit entre russos i escocesos obrirà la competició, mentre que l'equip terrassenc s'enfrontarà el dissabte 8 d'octubre al Dinamo Kazan i el diumenge 9 d'octubre al Kelburne HC. L'EHL ja ha fet públics tots els horaris dels partits. El primer classificat del grup es classificarà per al KO16.

Els quatre equips de la primera ronda classificats per al KO16 s'afegiran als dotze equips que tenen l'accés ja confirmat: Club Egara, RC Polo, HC Oranje-Rood (Països Baixos), AHBC Amsterdam (Països Baixos), KTHC Rot-Weiss Koln (Alemanya), Mannheimer HC (Alemanya), KHC Dragons (Bèlgica), Racing Club de Bruxelles (Bèlgica), Wimbledon (Anglaterra), Racing Club de France (França), WKS Grunwald Poznan (Polònia), Lisnagarvey HC (Irlanda).