Jaume Leiva s'imposa a la TomTom Night Running Series de Terrassa

L'atleta terrassenc compleix amb el paper de favorit en la cursa nocturna de dissabte a Can Roca

Jaume Leiva.
Jaume Leiva. | Marcos Cabrera/Marcos photosport
19 de juliol del 2016
Actualitzat a les 18:34h
L'atleta terrassenc Jaume Leiva va complir amb el paper de favorit i es va imposar a la prova de Terrassa del circuit TomTom Night Running Series, dissabte a la nit. Aquesta cursa urbana, a la qual van participar més de 600 corredors, va tenir lloc de nit amb sortida i arribada a la plaça de Can Roca, amb dues distàncies diferents: 10km i 5km.

Ambdues curses van començar a les 10 de la nit. Jaume Leiva es va imposar en la prova de 10km, tot demostrant el seu bon estat de forma amb un temps de 30 minutos y 51 segundos. El podi en categoria absoluta masculina d'aquesta prova el van completar Fernando Chamorro, del NemRàpid Running Club, amb 32 minuts i 30 segons, i en tercera posició Marc Garcia, de Corredors.cat, amb un temps de 33 minuts i 8 segons.

En la categoria femenina dels 10km, Estefania Guinovart, del CA Runners Tarragona, es va imposar amb cinc minuts d'avantatge sobre la segona classificada, Maria Jesus Santos, qui va fer un temps de 45 minuts i 39 segons. El tercer calaix del podi va ser per a Eva Pérez (46 minuts i 51 segons).

En la cursa de 5km, la victòria en la prova masculina va ser per al jove Khalid Oghzif, amb un crono de 15 minuts i 23 segons; seguit de l'argentí Rodrigo Torres, de l'AE Rockets, en segon lloc amb 15 minuts i 37 segons. Arnau López, del CA Avinent Manresa, va ser tercer (16 minuts i 48 segons).

En l'apartat femení, el triomf va ser per a la triatleta Sara Loher, de l'AE Rockets, amb un temps final de 18 minuts i 6 segons. Van completar el podi Laura Vilchez, amb 19 minuts i 2 segons, i Maria Ruiz, amb 19 minuts i 23 segons, en segona i tercera posició respectivament.