Alimentació i salut, un curs a Terrassa dins la Mostra del Coneixement

Amadeu Aguado
Amadeu Aguado | A.T.
La Torre
19 de juliol del 2016

El regidor d’Universitat de l'Ajuntament de Terrassa, Amadeu Aguado, va donar ahir la benvinguda institucional a les persones participants en l’inici del curs “Controvèrsies actuals entorn de les relacions entre alimentació i salut”.

Aquest curs, que forma part de la programació de la Mostra del Coneixement d'Estiu 2016, anirà a càrrec de professorat de la Universitat de Barcelona i de la Universitat de València, representants de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària, i una veterinària d’Anafric, associació empresarial del sector càrnic. L'acte, que va tenir lloc al Vapor Universitari de Terrassa, va comptar  també amb la presència de la doctora Carmen Vidal Carou, directora del curs, Doctora en Farmàcia i Catedràtica de Nutrició i Bromatologia de la Universitat de Barcelona. Adjuntem imatge.
 
La Mostra del Coneixement d’Estiu és una iniciativa de l’Ajuntament de Terrassa que pretén apropar el coneixement de diferents àmbits a la població en general i afavorir els contactes amb el món universitari durant l’estiu, a través d’una una proposta formativa, educativa i cultural vinculada a la universitat, al coneixement i a les noves tecnologies.