Mabel Flores presenta "Desnudando el Alma" a Terrassa

La cantautora egarenca oferirà divendres un concert a l'Ateneu Candela

Mabel Flores presenta el seu nou disc
Mabel Flores presenta el seu nou disc | M.F.
La Torre
18 de juliol del 2016

Mabel Flores presenta el seu nou disc. Foto: M.F.
 

La cantautora de Terrassa Mabel Flores presenta aquest divendres el seu nou disc "Desnudando el alma". El concert de presentació tindrà lloc a l'Ateneu Candela de la ciutat egarenca (carrer de Montserrat, 136).
 

Mabel Flores (guitarra, poesia i veu) oferirà un concert amb banda, acompanyada de Perilles Sound System (bateria), Pau Centelles (baix), Jofré Orús (guitarra elèctrica), Jofre Alemany (saxòfon), Eric Martín i Unay Martínez (dansa).

 

Divendres a l'Ateneu Candela, des de les 19h fins a les 20h, hi haurà Arnau Selekta punxant música reggae i ambient. El concert de Mabel Flores i la seva banda per presentar "Desnudando el alma" començarà a partir de les 20h. Hi haurà servei de bar amb tapes durant i després del concert i els assistents podran fer el seu pagament mitjançant el sistema de taquilla inversa. 

Mabel Flores, cantant i poeta
Aquesta cantautora es va fer nena als carrers de la jungla perifèrica de Badia del Vallès i la seva música d’autor urbana està influenciada pel reggae, el mestissatge i el rap. És impulsiva, rebel, lluitadora i experta en discutir-se amb sí mateixa en la recerca de la seva pròpia essència. Ofereix un directe íntim, discret, vibrant i intensament emotiu.

De jove va descobrir que escriure li servia per sanar-se ferides, airejar-se i entendre millor el mon. Va aficionar-se ràpid al vici de “la tinta i el paper”, fent de la música introspecció i teràpia. Des de llavors, va agafar la costum de fer cançons en cada moment transcendental, gestant un ampli recopilatori de temes propis (alguns dels quals acabarien interpretats anys després per la seva banda, La Flör del Otrö, on viu, sent i vola des del 2013).

A dia d’avui, és la seva principal font de vitalitat i el pla perfecte per combatre un sistema injust, que agredeix en l’àmbit social i personal. Enamorada de les metàfores, la lírica i els jocs de paraules, cuida i mima les seves lletres al detall, decorades amb un format simple: veu i guitarra. Diuen que, si pares atenció, et transporta molt endins.

Al juny del 2016 treu el seu primer EP, "Desnudando el alma", autoproduït i gravat a un escriptori solejat entre matinades, riures i algun que d’altre atac de nervis, amb col·laboracions altruistes d’amics músics que donen un toc molt especial. Canta a la terra, a la lluna, a les dones, a la vida, als esperits adormits i dolguts, a allò que es mou.