Telèfon gratuït a Castellbisbal per informar d'incidències en la TDT

La Torre
17 de juliol del 2016
El desplegament de la tecnologia 4G pot causar incidències en la recepció de la TDT
El desplegament de la tecnologia 4G pot causar incidències en la recepció de la TDT | Ajuntament de Castellar del Vallès

El desplegament de la xarxa de telefonia d’última generació, anomenada comercialment 4G, que les principals operadores de telefonia mòbil estan instal·lant als repetidors del municipi de Castellbisbal pot provocar incidències en la recepció del senyal de Televisió Digital Terrestre (TDT) en algunes zones de Castellbisbal.

Per resoldre aquests problemes de manera gratuïta i amb les mínimes molèsties possibles, el Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme posa a disposició dels ciutadans el servei Llega800 , encarregat de garantir la compatibilitat entre la posada en marxa del 4G i la recepció del senyal de TDT.

Per informar de les incidències i resoldre les avaries es pot trucar al número de telèfon gratuït 900 833 999 o consultar l'enllaç www.llega800.es . Un cop feta la comunicació, el servei tècnic de Llega800 revisarà les antenes de televisió i, en cas que sigui necessari, hi instal·larà un filtre sense que això suposi cap cost per a l’usuari.