El mNACTEC Terrassa ofereix la segona sessió de cinema a la fresca

La projecció de "La teoría del todo" tindrà lloc a les deu de la nit al pati històric

La Torre
13 de juliol del 2016
El Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) organitza demà dijous, 14 de juliol, la segona sessió del cicle de cinema a la fresca que ha programat per aquest mes de juliol al pati històric del Museu.
 
A la sessió, que començarà a les deu de la nit, es projectarà la pel·lícula "La teoría del todo" (Regne Unit, 2014), de James March, que narra la relació entre l’astrofísic Stephen Hawking i la seva primera dona, i la lluita contra la malaltia degenerativa d’ell.
 
La pel·lícula "Interstellar" (EUA, 2014) tancarà el cicle el dijous 21 de juliol, a dos quarts de deu.
 
El preu de l’entrada per a cada sessió és de 2 euros i es recomana reservar les entrades prèviament a través del web. Les portes del Museu s'obriran una hora abans, amb servei de bar al pati. 
 
El mNACTEC

El Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya és un dels tres museus nacionals reconeguts pel Parlament de Catalunya. La seva missió és difondre i promocionar el coneixement de la cultura científica, tècnica i industrial i, a la vegada, conservar, estudiar i mostrar la implantació i l’evolució dels avenços científics i tècnics a Catalunya, la seva aplicació industrial i, molt especialment, la seva implicació i incidència social.
 
La seu del mNACTEC està situada a Terrassa, en un dels edificis fabrils més emblemàtics del modernisme català: el Vapor Aymerich, Amat i Jover, antiga fàbrica tèxtil dissenyada per l'arquitecte Lluís Muncunill i construït entre 1907 i 1908.