Aleix Bou, de Terrassa, campió de Barcelona infantil de patinatge en lliure

Aquest resultat classifica l’egarenc per al Campionat de Catalunya

La Torre
13 de juliol del 2016
El patinador egarenc Aleix Bou
El patinador egarenc Aleix Bou | C.N.T.
El patinador del CN Terrassa Aleix Bou va aconseguir la victòria en el Campionat de Barcelona Infantil de patinatge artístic en la modalitat de lliure que va celebrar-se a Cardona el cap de setmana passat.

Aquest resultat classifica l’egarenc per al Campionat de Catalunya Infantil que tindrà lloc a Figueres el 30 i 31 de juliol. Bou va completar un disc curt magnífic. Amb el personatge de Tintín com a fil conductor, el patinador egarenc va completar una actuació sense errades, d’una netedat espectacular, tot i haver introduït nous elements de dificultat respecte a l’any passat.

Bou va executar piruetes de taló amb els dos peus i un combinat doble lutz, turen, doble flip, turen i doble salchow, programa que li va permetre situar-se com a líder de la competició. El patinador del CN Terrassa va certificar la victòria en el disc llarg. Malgrat que no va completar-lo de forma tan impecable com el curt, Bou va demostrar novament la seva qualitat en la interpretació d’elements com el doble ripper o les piruetes de taló amb els dos peus, actuació que el va portar a encapçalar la classificació amb un total de 291,40 punts. Jordi Anfruns (Mataró PA) va penjar- se la plata amb 261,20 i Biel Jané (Foment Cardoní) va obtenir el bronze amb 258,90.