VÍDEO Els arguments de Ciutadans contra «Cites», desmuntats un per un per Empar Moliner

La popular presentadora considera que la diputada del partit taronja que es va queixar no va veure l'episodi en qüestió

Empar Moliner desmuntant les crítiques de Ciutadans
Empar Moliner desmuntant les crítiques de Ciutadans | Tv3
Redacció
12 de juliol del 2016
Actualitzat a les 19:45h



Empar Moliner ha respost la diputada de Ciutadans Sonia Sierra,
que va denunciar davant la comissió de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) que un capítol de Cites on es representava un polític homosexual havia fet servir simbologia similar a Ciutadans. "Tot plegat em sonava d'alguna cosa", va ironitzar.

Empar Moliner ha rebatut els arguments de la dirigent de C's en el seu espai d'Els Matins de TV3. Primerament la diputada s'havia queixat que en les escenes del polític es fessin servir parets de color taronja. Moliner ha respost que la primera escena, on es pot veure una paret carabassa, passa, de fet, a casa del xicot del polític, un declarat votant d'esquerres. A la seqüència on es veu la seu del partit, en canvi, la majoria de parets són de color blau, així com el logo de la formació. 

Sobre el nom del partit polític, "Unió Ciutadana", Empar ha ironitzat que aquest cap de setmana la complicada elecció del nom Partit Demòcrata Català ha demostrat les dificultats de crear una denominació que no s'assembli a cap formació, i es pregunta perquè Unió Democràtica de Catalunya no ha presentat cap queixa. Finalitza dient que li sembla que Sierra va fer la denúncia sense veure l'episodi i només basant-se amb algunes crítiques llegides a Twitter.