Xavi Coral, periodista de Terrassa, nou corresponsal de TV3 a Brussel·les

Substituirà Francesc Serra que, a petició pròpia, es reincorporarà a la redacció dels serveis informatius de TV3

Europa Press
12 de juliol del 2016
Actualitzat el 13 de juliol a les 9:21h
El periodista Xavi Coral serà el nou corresponsal de TV3 a Brussel·les a partir de l'1 de setembre. Segons ha informat la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Coral informarà per a TV3 des de la capital europea al costat d'Albert Elfa, corresponsal de Catalunya Ràdio a la capital belga.

Coral substituirà Francesc Serra que, a petició pròpia, es reincorporarà a la redacció dels serveis informatius de TV3 a Sant Joan Despí (Barcelona), i es farà càrrec de la direcció de la secció d'Economia que fins ara ocupava Albert Closas –que continuarà amb la direcció del programa setmanal d'actualitat econòmica Valor afegit-.

El nou corresponsal a Brussel·les fins ara presentava el programa .CAT, que no continuarà a la graella de TV3. Terrassenc, llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona, va començar la seva trajectòria professional a Televisió de Terrassa. L’any 1995 es va incorporar als Serveis Informatius de TV3 on ha estat conductor de diferents edicions dels telenotícies, fins al 2009. Després de moderar l’espai Àgora del 33 dues temporades, va passar a presentar, durant sis anys, el magazín de tarda Divendres, al costat d’Espartac Peran. També ha conduït programes electorals, especials informatius, cobertures internacionals i diverses edicions de La Marató.