Viladecavalls instal·la jocs a escoles bressol

Espai del sorral a l'escola bressol Can Trias
Espai del sorral a l'escola bressol Can Trias | Foto: Aj. Viladecavalls
La Torre
13 de juliol del 2016

Espai del sorral a l'escola bressol Can Trias Foto: Aj. Viladecavalls


Aprofitant l’aturada de l’activitat lectiva a les escoles durant l’estiu, l’Ajuntament de Viladecavalls realitza diverses intervencions de millora dels centres educatius del municipi, les quals es duran a terme progressivament en els pròxims mesos. Les primeres actuacions s’estan realitzant a les escoles bressols.

Al pati de la Llar d’Infants Can Trias A Can Trias, s'estan instal·lant 5 nous espais de jocs exteriors al pati de la Llar d’infants emmarcats dins el projecte pedagògic de jardí. L’objectiu d’aquest projecte és organitzar el jardí de la llar d’infants amb un mobiliari, materials i amb una distribució d’elements naturals que permetin als infants explorar, experimentar i aprendre.

La proposta d’espai exterior actual contempla una zona de jocs motrius amb rampes, caseta, pasarel·les de fusta i amb enjardinament per a cada espai, elements naturals entre els quals es troben els ja existents, als quals s'ha d'afegir una nova dotació d’arbustius i plantes, l'hort, el sorral, i espais destinats als joc simbòlics i d’experimentació, entre d'altres.

Es tracta en definitiva d'un espai plenament educatiu on es donen un tipus de jocs i relacions pròpies, susceptibles de generar un impacte positiu en l'aprenentatge dels més menuts.
 

Espai d'experimentació a l'escola bressol Can Trias Foto: Aj. Viladecavalls