Dues patinadores del CPA Terrassa seran al campionat de Catalunya

Ana Pérez i Aitana López, s'han classificat pel campionat nacional
Ana Pérez i Aitana López, s'han classificat pel campionat nacional | Foto: CPA Terrassa
La Torre
11 de juliol del 2016

Ana Pérez i Aitana López, s'han classificat pel campionat nacional Foto: CPA Terrassa


El passat cap de setmana es va celebrar a Cardona el campionat de Barcelona en categoria aleví i modalitat de lliure. Les patinadores del CPA Ciutat de Terrassa Aitana López i Ana Pérez van aconseguir classificar-se pel campionat de Catalunya que es disputarà el proper mes de setembre a la localitat de Santa Cristina d’Aro.

El campionat es va iniciar dissabte a la tarda amb el disc curt. Aitana López va realitzar un disc curt correcte, amb una única errada en el segon doble metx del combinat, actuació que la va situar a la desena posició amb 58,50 punts. Així mateix, Ana Pérez no va realitzar un exercici del tot net, ja que no va poder executar tots els elements de dificultat que incloïa el seu programa i va finalitzar a la catorzena posició amb 49,70 punts.

Diumenge va ser el torn del disc llarg, les dues patinadores del Ciutat de Terrassa van executar un disc llarg excel·lent, realitzant amb encert tots els elements de dificultat que disposaven en els seus balls. Aquest fet va propiciar que les dues patinadores milloressin la posició obtinguda en el disc curt: Aitana López va remuntar fins a la quarta posició de la general amb un total de 269.40, mentre que Pérez va pujar fins a la novena posició amb 242,00 punts.

Cal destacar que les nou primeres places donaven bitllet pel campionat de Catalunya. El títol de campiona de Barcelona va correspondre a Elna Frances (Ripollet CPA), amb un total de 305,20 punts.