La cantant de Terrassa Mariona Pallach s'estrena com a solista al Grec

L'egarenca interpretarà l'obra Egmont de Beethoven acompanyada de la Banda de Barcelona

La Torre
11 de juliol del 2016
Actualitzat a les 12:40h

La cantant Mariona Pallach Foto: M.P.

Mariona Pallach, cantant i professora de cant de Terrassa, s'estrenarà com a solista aquest dilluns a les deu de la nit al Festival Grec de Barcelona de la mà del director Salvador Brotons amb la Banda de Barcelona i al costat d’Àlex Casanovas.

La soprano terrassenca, amb més de 20 anys de trajectòria com a cantant, actualment treballa com a solista en vàries formacions i de professora de tècnica vocal amb Singfònics, Gospel Vallès, La Massa Coral de Terrassa i amb l’IES Viladecavalls d’Escènic a part d’altres particulars.

S'estrenarà amb l’obra Egmont de Beethoven acompanyada de la Banda de Barcelona, dirigida pel carismàtic director Salvador Brotons, qui li va demanar ja fa uns mesos si volia participar en aquesta producció de l’Auditori de Barcelona. L’actor Àlex Casanovas es farà càrrec de la narració de la història d’Egmont.

En l’any del seu 130è aniversari, la formació simfònica barcelonina interpreta dues obres, una de Beethoven i una altra d’un compositor contemporani Bert Appermont, que s’inspiren en la figura d’un noble holandès del s.XVI, heroi dels flamencs.