Álvaro Fernández tanca l'organigrama tècnic del Bàsquet Sant Pere Terrassa

La Torre
11 de juliol del 2016
Actualitzat a les 8:19h
La incorporació d'Álvaro Fernández al grup d'entrenadors de preinfantils tanca el renovat organigrama tècnic del Club de Bàsquet Sant Pere de Terrassa per la propera temporada. Álvaro Fernández arriba al club després d'assolir l'ascens a 1a Catalana amb el primer equip del CE Escola del Carme de Sabadell i amb només 26 anys, ja té una dilatada experiència en el bàsquet formatiu. Ha estat responsable del Programa de Detecció i Perfeccionament (PDP) de la Federació al Vallès Occidental i membre de l'equip tècnic de la Selecció Catalana Mini masculina.

Álvaro Fernández s'afegeix a la llista de més d'una dotzena de nous entrenadors al club, que treballaran, sota la direcció tècnica de Cesc Ayora, per construir un il·lusionant projecte esportiu basat en el bàsquet base i de formació. D'aquesta llista també en formen part tècnics com David Pascual, procedent del preinfantil de la UE Sant Cugat, que ha disputat el Campionat de Catalunya de la categoria, o Pitu Catalán, entrenador superior amb una llarga i reconeguda trajectòria a diferents clubs de la comarca.

Tant els nouvinguts com també els entrenadors experimentats del club que continuen a l'entitat, com en Josep Colomé, la Txus Pedrazo, en Sergi Torres o en Xavi Camacho, contribuiran a la formació dels vuit tècnics titulats novells que la temporada vinent s'estrenen com a entrenadors, dins l'aposta del club per la formació també dels seus tècnics. Irromp a l'estructura un equip Mini Femení per donar sortida a les jugadores del club que finalitzaven l'etapa Premini, on els equips són mixtes.

Així mateix, s'ha volgut fer una aposta clara pel bàsquet base treballant en categories premini, mini i preinfantil amb equips o grups d'entrenadors i disminuint, així, notablement, la ràtio de jugadors per entrenador.

L'organigrama tècnic del Club de Bàsquet Sant Pere de Terrassa

Escola Álex Leiva i Sergi Muñoz

Preminis Txus Pedrazo, Josep Colomé, Carles Grau, Bernat Puertas

Minis David Pascual, Joan Marcet, Reduan Hamido, Miquel López,

Mini Femení Anna Lamora i Joan del Valle

Preinfantils Álvaro Fernández, Marta Aguilera, Pere Albalat i Álex Leiva

Infantils Álex Luna i Martí Moya

Cadet 3 Javi Álvarez

Cadet 2 Xavi Camacho

Cadet 1 Álex Luna i Joan Marcet

Junior Pitu Catalán

Sènior B Sergi Torres i Ferran Blanch

Sènior A Xavi Camacho i Álex Luna

Coordinadors Josep Colomé i Xavi Camacho

Direcció Tècnica Cesc Ayora