VÍDEO Broma «fantasmal» al metro de Madrid

Sony ha fet un curiós anunci per promocionar el nou remake dels Caçafantasmes

Els passatgers esperant el tren
Els passatgers esperant el tren | Facebook/Sony
Redacció
10 de juliol del 2016
Actualitzat a les 20:30h


Els passatgers, que esperaven a dos quarts d'onze del matí. el metro a l'estació d'Alonso Martínez de Madrid van ser les "víctimes" d'una campanya publicitària de Sony. A principi tot semblava normal, els cartells anunciaven l'arribada del tren i es van començar a sentir els típics sorolls d'un comboi acostant-se. Els passatgers es van aixecar i per agafar el tren que... no va arribar. Els sorolls van continuar, i fins i tot, es va poder sentir com s'obrien les portes dels vagons inexistents. Mentre els passatgers es miraven uns els altres, pels altaveus va començar a sonar la famosa sintonia dels Caçafantasmes.

Aquesta ha estat l'original manera que han tingut Sony, i la companyia de publicitat Shackleton, de promocionar el remake de la popular pel·lícula. El nou film dels Caçafantasmes arribarà a les nostres pantalles l'agost i té com a característica més destacada que ha canviat el gènere dels quatre protagonistes. Són doncs, quatre dones les que cacen fantasmes aquesta vegada.

El vídeo de la broma, que està penjat al facebook de Sony, ja s'ha compartit més de 44.000 cops i ha provocat 23.000 reaccions.