VÍDEO Ciutadans carrega contra el darrer episodi de «Cites»

La diputada Sonia Sierra denuncia al Parlament que l'últim capítol de la sèrie dóna una imatge "desfasada i arcaica de la política i l'homosexualitat"

Fotograma del darrer capítol de «Cites»
Fotograma del darrer capítol de «Cites» | TV3
Redacció
09 de juliol del 2016
Actualitzat a les 20:04h

A Ciutadans no li ha fet cap gràcia l'últim episodi de la sèrie Cites de TV3. La diputada d'aquest grup parlamentari, Sonia Sierra, ha denunciat davant la comissió de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) que un capítol de la sèrie dóna una imatge "desfasada" i "arcaica" de la "política" i l'"homosexualitat".

Sierra ha fet aquestes consideracions per unes imatges on un dels personatges, que fa de líder d'un partit, es veu obligat a amagar la seva orientació sexual per no "malbaratar" la seva carrera política. La diputada també ha lamentat que apareguin parets taronges mentre es produeixen les escenes esmentades en un partit fictici anomenat Unió Ciutadana. "Tot plegat em sonava d'alguna cosa", ha ironitzat la diputada del partit taronja. 



Ahir mateix, el mateix director de la sèrie va intentar acabar amb la polèmica a través del seu compte de Twitter declarant que "mai" es va voler fer referència a "cap partit en concret".També en aquesta comissió, la presidenta en funcions de la Corporació, Núria Llorach, ha anunciat que l'ens reclamarà una "compensació" pel fracàs de l'enquesta a peu d'urna del 26-J realitzada per Sigma Dos i emesa per TV3. L'enquesta, per exemple, pronosticava un clar sorpasso de Podem sobre el PSOE.