ERC acusa el govern de Terrassa de «convertir la democràcia en un teatre»

"Trobem 3 tipus dincompliment: O no ho fa, o ho fa a gust o dilata accions proposades per l'oposició que les desmereix", afirma Carles Caballero

La Torre
08 de juliol del 2016
Actualitzat a les 17:30h
"El govern està convertint la democràcia real a Terrassa en un teatre". "L'origen són 37 any de governar amb majoria absoluta i no fer cas a ningú", afirma el regidor republicà Carles Caballero. El grup municipal ERC-MES ha fet una roda de premsa per exposar el que a parer seu són incompliments dels acord plenaris per part del govern. 

El resultat de les municipals va deixar un govern en minoria a la ciutat, recorda Caballero, però "no respon a les demandes del Ple. Trobem 3 tipus dincompliment: O no ho fa, o ho fa a gust o dilata accions proposades per l'oposició que les desmereix. Quan el tinent d'alcalde diu en Comissió imformativa que un dictamen de goven val més que un acord de ple, malament anem".

El regidor veu manca de respecte per les decisions "que no van en la línia que el govern desitja, i els afectats, quan no obre biblioteques pels estudiants aquest juny, són directament els ciutadans".

Caballero com estan l'estudi de creació d'una entitat financera aprovat a pressupostos o el pla de formació professionalitzadora. "El govern de la ciutat està incomplint tots els terminis deles propostes que ells mateixos han votat. El procés participatiu pel nou model de seguretat: termini de tres mesos. No s'ha fet res. El nou Consell de la Cultura i les Arts, la fàbrica de creació cultural, el projecte de patis obert... Què han fet? Res".