Es busca un camioner de Terrassa desaparegut de camí a Alemanya

L'egarenc viatjava amb un veí de Mollet quan se'ls va perdre la pista abans de creuar la frontera a Estrasburg | La família ha interposat una denúncia i demana la màxima col·laboració per trobar-los

La Torre
08 de juliol del 2016
Actualitzat a la 13:29h
La família de David Alarcón Abad, un camioner de Terrassa, ha denunciat la seva desaparició. L'egarenc transportava a Alemanya acompanyat per Fernando, un veí de Mollet, un carregament de plasma sanguini.

La família afirma que l'últim senyal de vida que en té va ser quan els va trucar des d'Estrasburg (França), abans de creuar la frontera, el passat 4 de juliol. Aquest dimecres, les esposes dels respectius camioners han interposat una denúncia a Mossos d'Esquadra -que ha estat confirmada per La Torre- i s'ha demanat la màxima col·laboració per trobar-los. La família ha fet una crida per localitzar-los a través de les xarxes socials.

Informen que la matrícula del camió, que també ha desaparegut, és 8450JDD. Es tracta d'un Mercedes Benz de color blanc i de l'empresa Maverick Connect. Així mateix demanen que qualsevol informació de què es disposi, es contacti amb la policia catalana o es truqui al 609 361 415.