Terrassa es mulla per l'esclerosi múltiple

La piscina del Club Natació Terrassa acollirà diumenge la jornada solidària

La Torre
09 de juliol del 2016
Un any més, el Club Natació Terrassa col·labora amb la jornada Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple que se celebrarà el proper diumenge 10 de juliol. Enguany, més de 600 piscines i clubs nàutics de Catalunya prendran part en un esdeveniment que impulsa des de fa més de 20 anys la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM).

Entre les nou del matí i les dues de la tarda, el CN Terrassa habilitarà un espai en la piscina de 50 metres per acollir nedadors solidaris disposats a col·laborar en aquesta diada impulsada per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM). La FEM instal·larà un estand a la recepció del club des d’on difondrà la seva tasca i vendrà material del “Mulla’t”, amb la finalitat de recaptar fons per avançar en la investigació de la malaltia. Els participants, al seu torn, rebran un diploma acreditatiu de la seva contribució.

Per la Fundació Esclerosi Múltiple, el Mulla’t s’ha convertit en la seva iniciativa solidària més emblemàtica. Creada al 1994, té un objectiu molt clar: recaptar fons per a una malaltia que afecta en l’actualitat a més de 7.000 persones a Catalunya, 46.000 en tot l’Estat, i que s’ha convertit en la segona causa de discapacitat en els adults joves. Els fons recaptats amb el Mulla’t es destinen íntegrament a millorar la qualitat de vida dels afectats amb serveis de neurorehabilitació i d’inserció laboral.