Descendents de Santiago Morera i Teresa Garcia celebren les noces d'Os

Fills, néts, besnéts i rebesnéts del matrimoni format pel qui va ser director de l'Escola Industrial i la seva esposa van pujar a Montserrat amb motiu de l'efemèride

Fotografia dels descendents al monestir de Montserrat
Fotografia dels descendents al monestir de Montserrat | Foto: Marc Samper
La Torre
08 de juliol del 2016

Aquest dimecres 6 de juliol descendents de Santiago Morera Ventalló i Teresa Garcia Roselló van celebrar el centenari del seu casament que va tenir lloc al Santuari de la Mare de Déu de Montserrat el dia 6 de juliol de 1916.

Santiago Morera era una persona molt rellevant a Terrassa ja que va ser director i professor de l'Escola Industrial. El ple de Terrassa li va lliurar una Medalla de Plata al gener de 1961. La Torre va publicar ara fa uns tres anys una fotografia a la secció En Blanc i Negre, de Rafel Comes, on es podia veure Morera envoltat dels seus alumnes l'any 1936. Teresa Garcia era filla del tinent coronel Ricardo García Alpuente.

Fruit del matrimoni van néixer 9 filles i un fill que també es van escollir per casar-se el monestir de Montserrat, seguint la tradició familiar. Enguany les filles tenen entre 80 i 99 anys i juntament amb els néts, besnéts i rebesnéts de Santiago i la Teresa van voler recordar els inicis de la família.

Actualment són 59 néts, 136 besnéts i 70 rebesnéts. Finalment, tots ells van poder gaudir d'una trobada amb el Pare Prior Ignasi Ma. Fossas a la Sala Argerich de la Porteria del Monestir. Just abans d'entrar-hi van realitzar una fotografia de record. 
 

Casament de Santiago Morera amb Teresa García Foto: Marc Samper

 

Arbre genealògic de la família Morera-García Foto: Marc Samper