Afro Blue presenta «La Traça infinita»

L'àlbum de la banda de Terrassa i Vacarisses ha estat editat amb l'ajuda d'una campanya de micromecenatge

La banda ha publicat el cinquè àlbum
La banda ha publicat el cinquè àlbum
Lluïsa Tarrida
07 de juliol del 2016
Actualitzat a les 19:53h
Aquesta setmana el quintet de latin jazz & groove Afro Blue ja han editat el cinquè disc de la seva ja extensa carrera. Amb l'àlbum La traça infinita de la banda de Terrassa i Vacarisses enceten una nova etapa després de disset any pujant dalt dels escenaris.

Aquest nou disc ha estat possible gràcies a la campanya de micro mecenatge a la plataforma Verkami, amb el nom de projecte Afro Blue, volem fer el cinquè disc! Ens ajudeu? Gràcies als donatius aconseguits, el grup ha pogut pagar els costos de la publicació del disc.

El cd consta de set peces, quatre composades pel pianista Xavier Algans i dues pel baixista Pepo Domènech. La setena peça és una versió arranjada també pel Xavier Algans del la conegudíssima cançó dels Bee Gees How deep is your love.

És en aquest disc on per primera vegada, la pràctica totalitat són composicions pròpies.
D'altra banda, cal destacar la incorporació del saxofonista Gabriel Amargant en substitució d'en Guim Garcia.

El disc es va enregistrar al mes de febrer a l'Auditori Pau Casals d'El Vendrell, sota la batuta de l'enginyer David Casamitjana.  

Afro Blue són Gabriel Amargant al saxo alt, Xavier Figuerola al saxo tenor, Xavier Algans al piano, Pepo Domènech al baix i Ricard Grau a la bateria.

Podeu sentir l'àlbum clicant aquí.