Hotels i establiments es formen a Viladecavalls sobre promoció turística

Participants a la jornada informativa a Viladecavalls
Participants a la jornada informativa a Viladecavalls | Foto: Aj. Viladecavalls
La Torre
07 de juliol del 2016
Actualitzat a les 11:56h

Amb l'objectiu d’ampliar la xarxa d'oficines d’informació turística, que disposa el Vallès Occidental amb altres espais on també es facilita aquesta informació, la Biblioteca Pere Calders de Viladecavalls va acollir dimecres la segona jornada formativa Punts d'Informació Turística.

Punts d’Informació Turística, cerca formar els establiments, que ja estan donant informació turística, sobre l’atenció al públic en general, el mètode i la importància i de donar informació turística. 

La trobada va comptar amb l’assistència de personal dels hotels La Mola, Arrahona de Sabadell, Porta de Barcelona de Castellbisbal, a més d’una representació de l’Oficina de Turisme de Terrassa, l'Agència de Promoció d'Activitats i de Congressos de l’UAB. Va participar també d’aquesta formació el personal de la futura Oficina de Turisme de Viladecavalls que estarà situada al Casal Familiar.

En acabar la sessió, els assistents van tenir l’oportunitat de conèixer de més a prop el municipi de Viladecavalls, gràcies a una breu presentació que es va realitzat a la mateixa biblioteca. El Programa està impulsat pel Consorci de Turisme del Vallès Occidental amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de l’Ajuntament de Viladecavalls.