Les sis novetats de l'actualització de WhatsApp

Redacció
06 de juliol del 2016
Una noia utilitzant el servei de missatgeria instantània.
Una noia utilitzant el servei de missatgeria instantània.
L'última versió WhatsApp porta atractives novetats pels usuaris, per consolidar-se com a primera aplicació de missatgeria instantània, davant l'amenaça de l'emergent Snapchat, molt utilitzada pel públic adolescent, segons informen diversos portals especialitzats.

1- Eines de dibuix

És en aquesta primera novetat on WhatsApp imita Snapchat permetent afegir traços en les imatges que l'usuari vulgui enviar

2- Videotrucades

És una opció molt aclamada pels internautes. Aquesta eina podria convertir-se en un nou rival de les aplicacions Skype i Hangouts de Google.

3- Canvis en els grups

L'usuari podrà respondre directament una altra persona d'un grup de l'aplicació utilitzant la mateixa tècnica que es fa en Twitter i Facebook per citar a algú, escrivint arrova (@) davant del nom de la persona a la qual vagi dirigit el missatge, tal com va oficialitzar l'empresa a principis de juny. 

Per altra banda, també incorporarà l'opció que permetrà que els administradors dels grups afegeixin participants mitjançant enllaços, NFC o codis QR. A més, també existirà l'opció de crear grups públics, tal com fa l'aplicació Telegram.

4- Música

Quan l'usuari ho desitgi podrà compartir la música que escolta amb els seus amics. Aquesta innovació, però només es podrà realitzar des d'un iPhone, a través d'Apple Music.

5- Mida de les emoticones

WhatsApp ha decidit fer uns emojis més grans i ampliar-ne l'oferta, tal com va notificar l'empresa anteriorment.

6- Animacions GIF

Els GIF són cada vegada més populars en les xarxes socials, tal com s'ha vist a Twitter i Facebook, per exemple. Ara, l'aplicació també oferirà la possibilitat de compartir animacions d'aquest tipus en els xats amb els usuaris.