Graduació de 170 alumnes d'infermeria i teràpia ocupacional a Terrassa

per La Torre, 5 de juliol de 2016 a les 16:59 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de juliol de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Fotografia dels alumnes graduats de l'EUIT Foto: CST


L’Escola Universitària d’Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa (EUiT) del grup Consorci Sanitari de Terrassa (CST) va celebrar al recinte firal de Terrassa l’acte de graduació dels alumnes que han finalitzat els seus estudis.

 
La benvinguda va anar a càrrec de la directora gerent de la Fundació Sant Llàtzer i de la Fundació per a la Docència Sant Llàtzer, Carme Julian; la presidenta de la Fundació per la Docència Sant Llàtzer, Josefina Soler; la directora de l’EUIT, Montserrat Comellas; i el vicerector de Programació Acadèmica i de Qualitat de la Universitat Autònoma de Barcelona, Josep Ros.

 
En aquesta edició, l’Escola va entregar els diplomes a 170 estudiants, dels quals 146 s’han titulat en Infermeria i la resta (24) en Teràpia Ocupacional.
 
Així mateix, l’EUiT va reconèixer als graduats que van aconseguir els millors expedients acadèmics. Per l’especialitat d’Infermeria, el guardó va recaure a Carme Martín Morales i pel que fa a Teràpia ocupacional a Esther Barthels.
 
En la cerimònia també van intervenir alumnes en representació de les seves promocions que van explicar el seu recorregut i vivències al llarg dels seus anys d’estudi a l’EUiT i van agrair a professors, familiars i amics el seu recolzament. L’acte va aplegar prop d’un miler de persones.
 

Alumnes del grau d'infermeria i teràpia ocupacional Foto: CST

 

Participació