Esplèndida actuació del CN Terrassa en el Torneig San Fermín de pilota a mà

Genís Gómez es proclama campió en categoria benjamí i Nil Gómez acaba segona en categoria infantil

La Torre
06 de juliol del 2016

Nil i Genís Gómez, els pilotaris de Terrassa Foto: CNT

El CN Terrassa va completar una actuació magnífica en les finals del Torneig San Fermín de pilota a mà que van celebrar-se dissabte al frontó de la Casa de los Navarros de Barcelona. El club egarenc va comptar amb representants en tres categories.

En categoria benjamí, que es va desenvolupar en format individual, Genís Gómez va fer-se amb el títol en vèncer folgadament en la final Quim Torondel, de la Casa de los Navarros, per 16 a 3. Gómez va certificar la seva superioritat en el darrer partit, al qual va arribar sense perdre cap partit en la fase de classificació.

Al seu torn, Nil Gómez va brillar en categoria infantil. El pilotari del CN Terrassa, que feia parella amb Iván Olaegui, de la Casa de los Navarros, va caure en la gran final per 21 a 22 després d’un matx molt ajustat contra la parella de la Casa de los Navarros formada per Asier Arribas i Víctor Navarro. Finalment, en Segona Categoria sènior, Julen Armendáriz i José Félix Gómez “Ávila” va ser eliminats en semifinals per Edu i Ricardo, de la Casa de los Navarros. La parella amfitriona va imposar-se per 22 a 20.