Una agressió als carrers de Terrassa acaba amb una ferida greu de còrnia

Un dels presumptes agressors portava a les mans un matxet de grans dimensions

La Torre
05 de juliol del 2016
Actualitzat a les 19:35h
Agressions, baralles, amenaces amb arma blanca i ferides greus a un ull. Els fets van passar el dia 2 de juliol de matinada, a dos quarts i cinc, a la plaça de la Quadra de Vallparadís de Terrassa. La Policia Municipal va confirmar l'agressió. I els testimonis van explicar que es tractava d'un grup de dotze persones i van facilitar el nom d'un dels implicats, que va esgrimir un gran matxet a les mans. 

Un dels agredits va rebre un fort cop a l'ull i va caldre la presència d'una ambulància, que el va traslladar a l'Hospital de Terrassa. La lesió que presentava a la còrnia era greu.

Una estona més tard, la Policia Municipal va localitzar el grup de presumptes agressors al Parc de Vallparadís. En apropar-se els agents per fer un escorcoll, un va sortit cames ajudeu-me i va topar amb un jove al que va trencar la guitarra.

La descripció del fugitiu es va passar a totes les unitats policials i es va trobar el grup i l'escapolit, que portava a sobre un ganivet de grans dimensions. Se'l va detenir com autor d'un presumpte delicte de lesions i amenaces amb arma blanca. Una de les víctimes el va identificar com l'autor del cop.