Exhibició d'esgrima dels petits del CECT per la Festa Major de Terrassa

La Torre
04 de juliol del 2016
Els tiradors participants en l'exhibició
Els tiradors participants en l'exhibició | Foto: Agustí Gasset

Els tiradors participants en l'exhibició Foto: Agustí Gasset


Aquest diumenge 3 de juliol, els alevins i benjamins del Club d'Esgrima Ciutat de Terrassa van gaudir, com a cloenda de la temporada, d'una activitat especialment motivadora. Dins dels actes de la Festa Major, l'entitat va realitzar una exhibició d’esgrima infantil.

Un total de 10 esgrimistes van empunyar els seus espadetos (espases de plàstic pensades per la pràctica infantil de l’esgrima) i, desafiant la calor, van realitzant assalts d’exhibició, despertant l’interès per aquest esport de lluita.

Els tiradors i tiradores participants a l’exhibició han estat: Iu-Xuwang Lòpez, Martí Boada, Francesc Marinello, Valeria Ramos, Aran Mimó, Samuel Fernandez, Teo Villegas, i els infantils i cadets Josep Ashi, Arnau Rufs i Adrià López.

Tots ells van acabar contents d’haver transmès la seva passió per l’esgrima a altres nens i nenes, i van quedar convençuts d’haver-los animat a practicar aquest esport de cara al setembre. Amb l’orgull d’haver format part de la Festa Major de la ciutat, els alevins del CECT s’han acomiadat de la temporada.