CURIÓS El regidor d'ERC de Terrassa és per un dia l'estrella de La Roja

Carles Caballero fa un hat trick en el partit entre premsa i regidors i deixarà el trofeu al lloc que a la sala de plens hi havia el bust del rei

Carles Caballero, a dalt i al mig, feliç somrient entre socialistes
Carles Caballero, a dalt i al mig, feliç somrient entre socialistes | M.A.
J.M.O.
04 de juliol del 2016
Actualitzat a les 19:16h

Carles Caballero, a dalt i al mig, feliç somrient entre socialistes Foto: M,A.


Carles Caballero és el nom del dia. El tradicional partit de futbol de Festa Major de Terrassa entre representants dels mitjans de comunicació i de la corporació municipal ha tingut com a gran protagonista el regidor d'ERC. Caballero, vestit amb els colors de La Roja, i envoltat de socialistes, ha estat l'autor d'un hat trick espectacular.

Gràcies als seus gols, l'Ajuntament ha derrotat la premsa, amb l'ajuda inestimable de l'àrbitre. Caballero, com a mvp s'ha endut el trofeu i se l'ha vist feliç confraternitzant amb gent del PSC i del PP. I apunta que ja té un lloc on deixar la figura que se li ha entregat per la victòria, a l'espài que ocupava el bus del Rei a la sala de plens. El resultat ha estat de 4 a 3. La resta dels gols els han fet Jordi García, per la Corporació, i Ferran Jaime, Ramon Vilajosana i Joan Manel Oller pels mitjans.

Gabi Turmo, un habitual d'aquests partits de Festa Major, s'ho ha fet venir bé, per sentenciar que la unió fa la força. Una frase que en la política catalanoespanyola d'avui en dia tothom entén.
 

Periodistes i membres del Consistori en el tradicional partidet de futbol Foto: Ramon Navarro