Jaume Roca, nou director de l'escola Ginesta de Matadepera

per La Torre, 5 de juliol de 2016 a les 05:58 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de juliol de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El nou equip directiu amb Jaume Roca, Jordi Faro i Roser Pallarols Foto: Matadepera.cat


A partir d'aquest 1 de juliol, l'Escola Ginesta té un nou equip directiu. Després de 22 anys al capdavant de l’escola, Joan Calvo ha estat rellevat en la tasca de direcció per Jaume Roca, mestre especialista d’Educació Física. Aquest forma un nou equip directiu juntament amb Jordi Faro, com a cap d’estudis, i Roser Pallarols, com a secretària.


D’entre els molts objectius que s’ha marcat el nou equip directiu, destaquen quatre grans eixos de treball, que seran: l’impuls de la llengua anglesa, el treball col·laboratiu, l’educació emocional i l’acció tutorial, i la potenciació de les noves tecnologies.

En declaracions a Matadepera.cat, Jaume Roca ha destacat que “es tracta d’un gran repte personal i professional i que encarem amb molta il·lusió. A banda del projecte educatiu, un altre gran objectiu que ens fixem és el de mantenir la línia de cohesió a nivell d’escola, famílies i mestres, sempre en benefici del nostre alumnat”.

 

Participació