Gerard Piqué ja té la seva cervesa

L'empresa Barcelona Beer Company ha llançat la Piquenbauer, una cervesa elaborada amb maltatges alemanys i aigua del parc natural del Montseny

Redacció
02 de juliol del 2016
Actualitzat a les 21:24h
L'empresa Barcelona Beer Company, que es dedica a la producció de cervesa artesana, s'ha inspirat en Gerard Piqué de cara a llançar la seva nova proposta, que s'anomena "Piquenbauer".

Segons un dels codirectors de la companyia barcelonina, Oriol Renart, els treballadors de l'empresa són "fans absoluts de Gerard Piqué" i li han volgut rendir un tribut amb una cervesa "singular i saborosa que té un toc de gingebre per a que sigui més refrescant". 

La Piquenbauer es pot trobar a l'establiment que l'empresa ha obert al carrer Muntaner número 7 de Barcelona, així com en altres locals com el Black Lion, Brewdog Barcelona, Beercelona Bar, Growler, Tap i Freiburg. El logotip de la cervesa penja de les parets del bar juntament amb imatges de Hristo Stoitchkov, Eric Cantona i George Best, futbolistes admirats pels treballadors de l'empresa.

Pel que fa a la imatge de la beguda, cal dir que portarà els colors blau i grana i el número 3, el dorsal que del central culer.