rivalitat comarcal

Juli Fernàndez rep la provocadora samarreta de Terrassa contra Sabadell

per Redacció, 2 de juliol de 2016 a les 07:59 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de juliol de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, ha rebut aquest divendres una de les samarretes provocadores de Terrassa contra Sabadell. Ha estat en el marc de l'inici de la Festa Major de Terrassa, i el batlle sabadellenc no se n'ha estat de penjar-ho a Twitter, utilitzant, a més, vocabulari exclusivament sabadellenc.


La samarreta l'ha creat La Xemeneia, un grup de joves terrassencs amb una forta vinculació amb el teixit associatiu de la cocapital vallesana que vol respondre a la necessitat de festes lligades especialment a la cultura popular i tradicional egarenca i catalana. Per difondre l'entitat i recollir diners no se'ls ha ocorregut altra cosa que fer una samarreta d'estiu. "Fes amics a la ciutat veïna (per ara) i llueix una causa justa com aquesta per allà on vagis".

La proposta passa per canviar una ciutat dels Països Catalans per una altra. L'oferta, però, és que vingui Perpinyà a Catalunya i deixar Sabadell pels francesos. 


Juli Fernàndez ha rebut la samarreta en l'inici de la Festa Major de Terrassa, on ha estat convidat per part de l'alcalde de la cocapital vallesana, Jordi Ballart, i que el batlle sabadellenc ha acceptat de la mateixa manera que ja ho va fer l'any passat.
 

 

Participació