FOTOS de l'inici de la Festa Major de Terrassa 2016

per La Torre , 2 de juliol de 2016 a les 10:49 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de juliol de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Galeria de fotografies de l'inici de FM 2016


L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat dels membres de la Corporació Municipal, va presidir els actes d’inici de la Festa Major des del balcó de l’Ajuntament. A les 20h van repicar les campanes de tota la ciutat i va entrar al Raval de Montserrat el Drac de Terrassa, donant el tret de sortida a un programa amb prop de 300 activitats musicals, culturals, lúdiques, socials i esportives a diferents punts de la ciutat. Tot seguit, una representació de les entitats de malalties minoritàries de Terrassa (Todos contra la Histiocitosis, Associació Catalana de Dèficis Immunitaris Primaris - ACADIP, Delegació Catalana Malaltia de Behçet, Cors Lluitadors de Duchenne, Associació Síndrome Opitz C, Sanfilippo Barcelona i El sueño de Aaron) va procedir a la lectura del Pregó de Festa Major des del balcó de l'Ajuntament.


Després de la lectura del pregó, es va fer l'obertura oficial de la Festa i van actuar els Gegants de Terrassa, els Bastoners de Terrassa i els Nans de Terrassa, acompanyats per la música dels Ministrils del Raval. Posteriorment, es va donar a conèixer el Capgròs de l'Any, obra de l’artista Jordi Grau que, com és tradicional, l’ha donat a la ciutat. El Capgròs de l'Any 2016 va recaure en la persona de Mireia Gavaldà, i va sortir de la llista dels 13 “capdidats” presentats pel Casinet de l’Espardenya.

 

Participació