El Torneig Hockey Solidari de Terrassa reparteix 35 mil euros entre 5 entitats

La Torre
01 de juliol del 2016
Actualitzat a les 15:25h
Lliurament dels primers xecs a les entitats
Lliurament dels primers xecs a les entitats | Foto: THS

Lliurament dels primers xecs a les entitats Foto: THS


Dimecres va tenir lloc la primera entrega de la recaptació a les cinc entitats escollides. Cada entitat va rebre un xec de 7.000 euros per a poder finançar els seus projectes, dirigits bàsicament als joves més desafavorits de la nostra ciutat.
 
La participació de gairebé 1.200 inscrits a la vuitena edició del Torneig Hockey Solidari el passat 11 de juny a l’Atlètic Terrassa van propiciar la recaptació rècord de 49.000 euros. A falta del tancament oficial dels comptes, s’ha fet aquesta primera entrega perquè els projectes puguin començar a agafar forma el més aviat possible. De cara a finals d’any, es farà una última entrega en funció de les despeses comptabilitzades.

Enguany, les entitats que han rebut els donatius han estat ACAU (Associació Coordinadora d'Ajuda Unida) per un projecte de reforç escolar i berenar; l'Esplai La Fàbrica de Can Tusell, pel projecte "esmorzars contra l'absentisme"; Creu Roja de Terrassa amb "els infants se'ns fan grans"; Gent Solidària per projectes d'ajuda a persones soles i lots personalitats; i Centre Esplai Guadalhorce pel seu espai d'inclusió, educació i participació per col·lectius vulnerables.
 
Segons la presidenta de l’Associació Carmen Mas, el més complicat és reduir al màxim les despeses. Per això agraïa als patrocinadors que han apostat pel THS i a tots els voluntaris que han estat treballant des de l’any passat i els del mateix dia del torneig pels esforços invertits per a aconseguir tot tipus de recursos a fi de minimitzar les despeses (infraestructures, catering, material,…).

"La feina col·lectiva és el que facilita rebaixar els costos al màxim possible, ja que al final, el benefici és el que més compta per a tots", afirmava Ivà Morcillo, Secretari de l’Associació.