L'IES Montserrat Roig de Terrassa, premiat per un treball sobre drogues

El certamen forma part del projecte "Aquí en parlem... Escoles per la Prevenció del Consum de Drogues" de l'Obra Social "la Caixa"

La Torre
01 de juliol del 2016
Actualitzat a les 9:42h
CosmoCaixa ha acollit una jornada per premiar els projectes guanyadors del Concurs "Píndoles de Prevenció", on ha intervingut el subdirector general d’orientació, innovació i formació del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Àngel Domingo.

El certamen forma part del projecte "Aquí en parlem... Escoles per la Prevenció del Consum de Drogues" de l'Obra Social "la Caixa", en col·laboració amb el Departament d'Ensenyament i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, i té l'objectiu final de fomentar la incorporació de la prevenció del consum de drogues.

A la jornada a CosmoCaixa han estat premiats alumnes de 10 centres educatius de tot Catalunya, dos d'ells del Vallès Occidental. En concret, han resultat guanyadors un vídeo explicatiu de l’enquesta realitzada a alumnat i famílies sobre la percepció del risc de les drogues, impulsada per alumnes de 1er i 2n de Batxillerat del INS Montserrat Roig, i un blog sobre l'experiència de treball en el projecte "Aquí en parlem..." al llarg de tot el curs escolar de l'INS J.V Foix de Rubí.