El futur supermercat de Bonpreu a Castellbisbal, en l'aire

L'Ajuntament afirma que "no s'ha concedit encara cap permís o autorització" a l'empresa per instal·lar-se a la nau del polígon Comte de Sert | El govern demana que els treballadors que es contractin siguin del municipi

La Torre
30 de juny del 2016
Actualitzat a les 16:09h
L'Ajuntament de Castellbisbal ha volgut fer públiques algunes consideracions en relació a les notícies publicades recentment sobre l'interès de la cadena de supermercats Bon Preu per instal·lar-se en unes naus situades al polígon industrial de Comte de Sert.
 
Fins a data d’avui, el grup Bon Preu SAU ha presentat davant l'Ajuntament cinc sol·licituds per diferents permisos que, a hores d'ara, s'estan tramitant. Es tracta de quatre expedients presentats al Departament d’Obres per demanar llicències municipals per: a) reformar com a supermercat una nau industrial de l’avinguda Can Campanyà, número 1, b) fer un buidatge de la nau i adequar la parcel·la, c) pavimentar la nau i d) construir una benzinera. També s’ha presentat un cinquè expedient al Departament d’Activitats sol·licitant una llicència ambiental per aquesta benzinera.
 
L’Ajuntament manifesta que tramitarà els expedients esmentats d’acord amb la normativa vigent i, de moment, "no ha concedit encara cap permís o autorització al grup Bon Preu SAU". El govern manifesta que s'ha contactat amb els responsables de Bon Preu perquè, "en cas que finalment aquest establiment es pugui instal·lar a Castellbisbal, aquests facin servir els serveis municipals d'ocupació per seleccionar el personal necessari que han de contractar". 
 
D'altra banda, el consistori afirma que pretén avaluar la incidència que la instal·lació d'un supermercat a l'entorn de la rotonda que dóna accés al polígon industrial de Comte de Sert podria comportar en els fluxos de circulació tant de vianants com de vehicles, amb l’objectiu de dur a terme les actuacions que siguin necessàries per garantir una millor i major seguretat en aquest punt viari.