La innovació a l'ensenyament de la tecnologia, protagonista a Terrassa

L'exministre d'Indústria i Energia, Joan Majó, impartirà la ponència "La tecnologia, moltes més llums que no pas ombres"

La Torre
30 de juny del 2016
Aquest divendres, 1 de juliol, tindrà lloc, a l'Escola Superior d'Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) de la Universitat Politècnica de Catalunya, la quarta edició de la Jornada dedicada a la innovació de l'ensenyament de la tecnologia. Organitzada per la Societat Catalana de Tecnologia (SCT), en aquesta ocasió amb el lema Posa't les piles per la tecno!, la jornada vol esdevenir un espai on compartir idees i iniciatives i on debatre la docència als ensenyaments tecnològics, tant pel que fa als currículums com a les pràctiques d'innovació docent.

A les 9.30 h, a la sala d'actes de l'edifici TR5 de ESEIAAT, l'exministre d'Indústria i Energia, Joan Majó, obrirà la IV Jornada sobre innovació a l'ensenyament de la tecnologia, que organitza la Societat Catalana de Tecnologia (SCT). Joan Majó, que també va presidir el comitè d'experts per a l'avaluació de la política científica i tecnològica europea per encàrrec del Parlament Europeu, impartirà la ponència titulada "La tecnologia, moltes més llums que no pas ombres". 

A continuació, tindran lloc un seguit de ponències que abastaran temes tan diversos com ara la robòtica, l'impacte de la tecnologia de la impressió en 3D, l'experiència Erasmus durant la formació o  aspectes vinculats a la recerca.

Durant la sessió de tarda, que s'inicia a les 15h, comptarà amb ponències sobre la programació informàtica en l'ensenyament de la robòtica, experiències de 'gamificació' a la docència, així com  algunes iniciatives didàctiques singulars.

A partir de les 16.30h, i abans de les conclusions que s'exposaran en la cloenda de la jornada, es realitzaran una sèrie de tallers sobre impressió 3D, robòtica, superconductors i programació.