Terrassa acull el Màster d'Esgrima de Catalunya en Espasa Femenina

Els assalts tindran lloc aquest diumenge a la plaça Salvador Espriu

La Torre
02 de juliol del 2016
Aquest proper diumenge 3 de juliol, tindrà lloc el Màster d’Esgrima de Catalunya en Espasa Femenina Absoluta a la plaça Salvador Espriu, un dels actes esportius principals de la Festa Major de la ciutat.
 
Ja hi ha seleccionades les vuit tiradores que participaran al Màster d’Esgrima de Catalunya d’Espasa Femenina. L'inici dels assalts serà a dos quarts de set de la tarda. A les 21.15 tindrà lloc el lliurament de premis. Aquest és el quadre de la competició: 
 
1 Marta Sanjosé SAM
8 Anna Esteve CECT
 
5 Marina Roncal CECT
4 Irene Rivera CECT
 
3 Mireia Perez SAM
6 Marta Garcia-Miguel SAM
 
7 Emma Fernandez LLOR
2 Patrícia Jiménez SAM

El Màster d’Esgrima de Catalunya és una competició oficial d’exhibició que cada any convoca les 8 millors tiradores del rànking català de la temporada anterior. Es realitza un encreuament de quarts de final, amb assalts a 15 tocats, i la vencedora es proclama campiona del Màster d’Esgrima de Catalunya, títol que retindrà durant un any.

El torneig té lloc en espais públics concorreguts, i la seva finalitat és aproximar l’esgrima al públic i donar a conèixer aquest esport. Després de descartar les tiradores que no podien assistir a la cita, el Club d’Esgrima Ciutat de Terrassa ha classificat 3 tiradores a la competició: Irene Rivera, Marina Roncal, i Anna Esteve.