Nit de corals per la Festa Major a la plaça Nova de Terrassa

Singfònics, Tons&Sons i Gospel Vallès comparteixen cartell aquest divendres

La Torre
30 de juny del 2016

El grup egarenc Singfònics serà el primer en actuar Foto: Instictive


El grup vocal terrassenc Singfònics obrirà la nit més coral de la Festa Major de Terrassa a la Plaça Nova. Al concert, que s'iniciarà a dos quarts de deu del vespre, hi presentaran el seu nou espectacle Singfònics Reloaded.

"Hem escollit aquest nom per al nou espectacle perquè ens sentim recarregats d'energies després d'una temporada d'hivern en què hem treballat temes nous amb harmonitzacions pròpies molt més complexes i les nostres habituals coreografies plenes de moviment" explica Olympia Villalba, la directora de Singfònics. "Singfònics Reloaded aporta noves veus, perquè incorporem els nous fitxatges després dels càstings fets a inicis d'any, i segueix treballant per oferir al públic un espectacle trepidant en què les cançons volen emocionar, captivar al públic tan divers que s'apropa a la Nova a gaudir de la música", manifesta.

No estaran sols ja que la nit continuarà amb el concert a partir de dos quarts de d'onze amb la coral terrassenca Tons & Sons. El concert comptarà també amb l’actuació de la coral infantil Tons & Sons Junior. Aquesta temporada Tons & Sons compta amb un repertori amb noves cançons d’estils i èpoques diverses. Al concert de divendres, interpretaran algunes versions de temes clàssics del pop, rock i música més contemporània com per exemple I want you back, de Jackson Five; Proud Mary, de Creedence Clearwater Revival (versionada per figures com Elvis Prestley o Tina Turner),  I smile, de Kirk Franklin, la versió gospel de Joyfull de Beethoven o Imagine de John Lennon. L’actuació dels Tons & Sons Júniors serà al principi del concert i cantaran un tema conjuntament amb els grans.

La nit clourà amb l'actuació de la coral Gospel Vallès. Serà a partir de dos quarts de dotze de la nit.