Jordi Díaz porta la divertida guia per entendre la parella a Terrassa

El monòleg "Els homes són de Mart i les dones de Venus" es podrà veure aquest dilluns al Centre Cultural

La Torre
02 de juliol del 2016
El proper 4 de juliol arriba el tradicional teatre que clausura la Festa Major de Terrassa. Enguany al Centre Cultural Terrassa porta un dels monòlegs de més èxit de l’escena barcelonina, Els homes són de Mart i les dones de Venus.

Definida com "Una guia essencial per entendre la parella", aborda amb humor una visió realista de les relacions de parella amb el format d'una conferència pedagògica. L'obra és una adaptació a càrrec de Paco Mir (Tricicle) del 'best seller' homònim de John Gray i segueix l'estela de l'adaptació de Paul Dewandre que es va fer a França on la van veure un milió d'espectadors en vuit anys d'activitat ininterrompuda.

A Catalunya es va estrenar al Teatre Poliorama la temporada 2014-2015 amb el còmic actor Jordi Martínez i va seguir al Teatre Poliorama. Seguidament va fer temporada al Club Capítol amb la interpretació de l’actor Jordi Díaz. Al llarg d’aquest any ha fet gira per Catalunya i ara arriba a Terrassa per Festa Major.

Jordi Díaz és conegut a Catalunya per haver interpretat el paper de Fede a la sèrie de TV3 El cor de la ciutat, i a nivell espanyol per haver interpretat a Andrés de Cabrera a la sèrie històrica Isabel.