29
de juny
del
2016
Actualitzat
a les
18:49h
Quan comprem una síndria, mai sabem amb què ens trobarem. És una peça molt gran, i quan n’adquirim una suposa comprometre’ns a haver de menjar una gran quantitat de fruita sense saber si sortirà bona o no. El Huffington Post ha elaborat tres consells per poder escollir la millor síndria quan anem a comprar.
-Buscar el punt groc: és un dels signes per saber que una síndria està a punt per menjar. La peça, si és bona, tindrà una taca de color groc pàl·lid a la pell. Això indica que l’han deixat a terra per madurar al sol.
-Assegurar-se que pesa: Si notem que pesa molt és un bon senyal A més pes, més sucre i més gust tindrà.
-Picar-la amb els artells: s’ha de colpejar suaument amb els artells i comprovar quin so fa. Si fa un soroll sec, millor qualitat.
-Buscar el punt groc: és un dels signes per saber que una síndria està a punt per menjar. La peça, si és bona, tindrà una taca de color groc pàl·lid a la pell. Això indica que l’han deixat a terra per madurar al sol.
-Assegurar-se que pesa: Si notem que pesa molt és un bon senyal A més pes, més sucre i més gust tindrà.
-Picar-la amb els artells: s’ha de colpejar suaument amb els artells i comprovar quin so fa. Si fa un soroll sec, millor qualitat.