«Marrowbone», l'òpera prima de Sergio G. Sánchez, es roda a Terrassa

L'asturià, responsable dels guions de "Lo imposible" i "El Orfanato", ha escollit la coacapital vallesana per gravar el seu primer llargmetratge com a director | El fim compta amb el barceloní Juan Antonio Bayona com a productor executiu

Sergio G Sánchez debuta rere les càmeres
Sergio G Sánchez debuta rere les càmeres | Foto: Europa Press
Europa Press
29 de juny del 2016
Actualitzat a les 16:29h

Sergio G Sánchez debuta rere les càmeres Foto: Europa Press


El guionista asturià Sergio G. Sánchez ha escollit Astúries i Terrassa per rodar Marrowbone, el seu primer llargmetratge com a director. El film compta amb el barceloní Juan Antonio Bayona com a productor executiu a més d'estar produïda per Belén Atieza, Álvaro Augustín i Ghislain Barroi.

Aquest dilluns va començar el rodatge d'aquest thriller psicològic a Pravia, amb un repartiment internacional encapçalat per joves talents. La gravació es portarà a terme al llarg de 10 setmanes en diferents localitzacions del principat d'Astúries i en els platós del Parc Audiovisual de Catalunya, a Terrassa. 

El primer llargmetratge de Sergio G. Sánchez se centra en la història de quatre germans que, tement que els separin després de la mort de la seva mare, s'amaguen del món en una granja les parets de la qual amaguen un "terrible secret". El repartiment està format per un grup de joves actors britànics i nord-americans. L'encapçala Anya Taylor-Joy (protagonista de The Witch), George Mackay (guanyador de Scottish BAFTA pel seu paper a For Those in Peril) i Mia Goth (A Cure for Wellness, de Gore Verbinski, i Nymphomaniac. Vol. 2, de Lars Von Trier).

El director ha estat premiat amb el Goya al Millor Guió per El Orfanato i nominat en la mateixa categoria per Lo Imposible i Final, i és el responsable de l'adaptació de la superproducció Palmeres en la nieve.