Exigeixen que Sàmper es disculpi per insinuar que el PP tolera la corrupció

Els populars exigeixen una "rectificació immediata" al tinent d'alcalde per haver "faltat al respecte, honestedat i integritat dels nostres votants" | L'agrupació municipal considera que el convergent ha tingut "un mal perdre" pels resultats obtinguts al 26-J

La Torre
29 de juny del 2016
Actualitzat a les 16:43h
La Junta de la Secció Local del PPC de Terrassa i la de NNGG del PPC de Terrassa, així com el Grup Municipal del PPC a l'Ajuntament de Terrassa, ha emès un comunicat davant del que consideren unes "gravíssimes i inacceptables declaracions" del representant local de Convergència i tinent d'alcalde de Terrassa, Miquel Sámper, valorant el resultat de les eleccions generals del passat diumenge.

Les declaracions, publicades en un mitjà de comunicació local, deien: "...perquè les urnes no hagin castigat al PP sinó tot el contrari, els han donat més diputats, només hi ha una conclusió i és que agrada l'Espanya corrupta. El món gira a l'inrevés". El PP considera que aquestes manifestacions falten "de manera molt greu al respecte, honestedat i integritat dels gairebé vuit milions de votants del PP, insinuant de manera impresentable i calumniosa que els gairebé 8 milions de ciutadans que hem votat al PP defensem i tolerem la corrupció".

Per aquest motiu, l'agrupació municipal li exigeixen "una immediata rectificació d'aquestes declaracions i les seves disculpes als gairebé vuit milions de votants del PP". El Partit Popular, afegeix, que "entenem que amb els mals resultats que ha obtingut CDC a Terrassa, Sàmper no estigui de molt bon humor, però no per això ha de perdre l'actitud tolerant de qualsevol demòcrata. Nosaltres respectem òbviament als 10.509 votants que Convergència ha obtingut a Terrassa i als de les restants formacions polítiques, aquí i en la resta d'Espanya, i a cap moment pensem que aquests votants convergents amb el seu vot poguessin estar donant suport els casos de corrupció que esquitxen des de fa anys a CiU, i esperem aquest mateix respecte als nostres 12.355 votants aquí a Terrassa, i als gairebé vuit milions de votants en tota Espanya".

El PP considera que és "molt trist el mal perdre que tenen alguns polítics, especialment els que enarboren la bandera de la nova política" i matisen "on sí gira el món a l'inrevés és a Terrassa, on la formació que s'ha presentat en paraules dels seus candidats, com a alternativa al PSC, CDC, ha tret els pitjors resultats de la seva història en les passades municipals, passant de 9 regidors a 3, i acaba pactant amb el PSC per tocar poder".