La guia de l'ABC de la Innovació de la Xarxa Innpulso es presenta a Terrassa

La Torre
29 de juny del 2016
Jordi Ballart ha presidit la jornada de presentació de la gioa
Jordi Ballart ha presidit la jornada de presentació de la gioa | Foto: Rafel Casanova BCF

Jordi Ballart ha presidit la jornada de presentació de la gioa Foto: Rafel Casanova BCF


L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha participat aquest dimecres en la Jornada de la Xarxa Innpulso, que ha presentat a Terrassa la guia de l’ABC de la Innovació i la Plataforma online de la Xarxa Innpulso.

A l’acte també han assistit el tinent d’alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado, i el tinent d’alcalde de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació, Miquel Sàmper. La Jornada de la Xarxa Innpulso està organitzada per l’Ajuntament de Terrassa en col·laboració amb el Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC), per donar a conèixer els darrers treballs realitzats per la Xarxa, d’entre els quals destaca la guia de l’ABC de la Innovació i la plataforma online ARINN.

Terrassa, que forma part de la Xarxa Innpulso des de l‘any 2010, és una de les Ciutats de la Ciència i la Innovació del territori espanyol més actives de la Xarxa, liderant el Grup 3 de Modelització de Ciutats Innovadores. La jornada ha tingut lloc al mNACTEC (rambla d’Ègara, 270).