Una baralla entre veïns a Terrassa acaba amb tres persones a l'hospital

Els serveis mèdics van atendre els implicats de diverses contusions i lesions

La Torre
30 de juny del 2016
Actualitzat a les 18:24h
La Policia Municipal de Terrassa va intervenir aquest dimarts a la nit en una baralla multitudinària al carrer Manresa. La discussió s'havia iniciat entre dues veïnes. Una d'elles però no anava sola, estava acompanyada per la seva germana i el cunyat. Les paraules van anar pujant de to fins que una tercera part va intercedir. Aleshores es va iniciar la baralla. 

Una persona va resultar ferida al pòmul esquerre, la lesió va ser lleu i va refusar ser atesa pels serveis mèdics tot i que va anunciar que aniria a l'Hospital de Terrassa per curar-se. També va acabar amb els pantalons trencats i amb una mossegada al braç feta per un gos de raça perillosa un dels implicats. I encara una tercera persona va ser atesa pel SEM i traslladada amb ambulància per diverses lesions a la cara, que segons els agents podien ser constitutives d'un delicte lleu d'agressió.

La dotació policial va retirar una escombra utilitzada per la tercera part que havia intercedit per colpejar la dona i els seus acompanyats. Tots van quedar identificats i van ser informats dels passos a seguir per interposar denúncies.