Tres dies de concerts al Bau House per la Festa Major de Terrassa

The invisiblemens, The Funkenstein Trio, The Barroom Buddies Band i Guim's Disciples, les bandes convidades

La Torre
30 de juny del 2016
Com cada any el Bau House s'afegeix a la celebració de la Festa Major de Terrassa organitzant un seguit de concerts al pati de la casa Baumann. Aquest any totes les formacions són de Terrassa, abraçant estils musicals ben diferents, jazz, funky, rock o country, per tots els gustos i intentant crear un espai "alternatiu" al batibull del centre de la ciutat, ple de propostes de tota mena.
Aquesta és la programació:

Divendres 1 de juliol a les 22:30:

GUIM'S DISCIPLES
Joves terrassencs que de la mà de Guim Garcia Balasch han format un combo de jazz amb les millors versions de jazz de tots els temps.
Berny Buzzy - clarinet
Daniel Weichsel - saxo alt
Jofre Alemany - saxo tenor
Al Borràs - baix
Guim Garcia - bateria

Dissabte 2 de juliol a les 22:30:

THE FUNKENSTEIN TRIO
The Funkenstein Trio està format per tres joves músics de Terrassa: Víctor Martínez (guitarra), Joan Humet (baix) i Òscar Jorba (bateria). Tots tres amb molta experiència als escenaris tocant en projectes d’estils tan diferents com el rock, el jazz, el mestissatge o la cançó d’autor. El trio treballa principalment la improvisació i el groove a partir d’un so elèctric, enèrgic i dinàmic.

Diumenge 3 de juliol a les 12:30:

Vermut musical amb THE BARROOM BUDDIES BAND
Banda de country, outlaw honky tonk amb versions de clàssics dels 70's i 80's i temes propis. Taquilla inversa.

Diumenge 3 de juliol a les 20:00:

THE INVISIBLEMENS
The Invisiblemens surt de la inquietud  musical dels Tonis Grau i Xavi Corral.
Els tres  músics en actiu en projectes vius com The Cimbrelines, Graut, NietsNiuts, Spessa Salsa I de bandes antigues com Capdetrons, Los Restos del Naufragio, Rei Soul, Urban Barro. Ens presentem en format acústic, veu i 2 guitarres,  defensant temes nostres actuals i versions de temes recuperats i reinventats en acústic de  bandes que hem tocat.
Els temes nostres estan força influenciats per : Lou Reed, Velvet Underground, Patty Smith, Tom Petty, Tom Waits, Neil Young, Bowie, Stones I molts mes.

Xavi Corral.....................Veu principal
Toni Grau Suriñach..........Guitarra i veu
Toni Grau Junyent............Guitarra i veu