FOTOS de l'obertura del nou supermercat Bonpreu a Terrassa

La Torre
29 de juny del 2016
Actualitzat a les 10:48h
El supermercat està ubicat al carrer Portal Nou
El supermercat està ubicat al carrer Portal Nou | Foto: Cristóbal Castro

Aquest dimecres, el nou supermercat Bonpreu a Terrassa, situat a les antigues oficines de Caixa Terrassa del carrer del Portal Nou, ha obert les seves portes. Dimarts va tenir lloc un petit acte institucional amb la presència dels tinents d'alcalde Miquel Sàmper i Marc Armengol on van visitar les noves instal·lacions. Treballadors, autoritats i alguns veïns van poder passejar per l'establiment, de quasi 1.300 m2, i fer una petita degustació dels productes.

El Bonpreu del Portal Nou té dues plantes i 26 places d'aparcament. Ha suposat una inversió de 4,5 milions d'euros i ha creat 35 llocs de treball directes, a part dels indirectes per realitzar tasques de manteniment de l'edifici.
 

L'establiment té una superfície de 1.300 metres quadrats Foto: Cristóbal Castro


L'horari d'atenció al públic serà de 9:15 a les 21:15 hores de dilluns a dissabte i comptarà amb les seccions de productes frescos de fruita i verdura, carnisseria, xarcuteria i formatgeria, peixateria i fleca. També de les seccions de celler, alimentació envasada, congelats i basar bàsic, a part dels productes d'higiene personal i drogueria. Amb tot, una selecció de productes de qualitat a molt bon preu i amb especial atenció als productes frescos de proximitat.
 

Visita d'autoritats, treballadors i veïns poc abans de l'obertura Foto: Cristóbal Castro

 

Refrigeri el dia de l'inauguració Foto: Cristóbal Castro

 

El nou establiment al carrer Portal Nou de Terrassa Foto: Cristóbal Castro

 

Treballadors del nou establiment Foto: Cristóbal Castro