PP Terrassa vol mà dura per qui llenci electrodomèstics i mobles als carrers

L'agrupació municipal vol més recursos "tècnics i de personal" en el servei de recollida alhora que reclama a l'Ajuntament bonificacions fiscals pels ciutadans que facin un bon ús de les deixalleries

per La Torre, 29 de juny de 2016 a les 06:35 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de juny de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Partit Popular de Terrassa ha presentat una proposta de resolució per debatre en el ple d'aquest mes de juny sobre el servei de recollida de mobles i electrodomèstics.

L'agrupació municipal demana que es millori el servei, destinant, dintre del pressupost actual, "amb més mitjans tècnic i humans". Així mateix, insten a l'Ajuntament a fer una campanya de "conscienciació ciutadana que inclogui informació sobre com tramitar la recollida de mobles i electrodomèstics de forma òptima per tal de millorar, entre tots, els espais públics de la nostra ciutat".


En tercer lloc, el PP reclama "endurir" les sancions previstes a l'ordenança de civisme per aquells "comportaments incívics a l'hora de llençar mobles o electrodomèstics a la via pública". Finalment, reclamen que s'augmentin les bonificacions fiscals per aquelles persones i famílies que fan un bon ús de les deixalleries municipals.

 

Participació