Montse Sierra guanya el II Concurs de Fotos de Pluja de Mina Terrassa

La Torre
28 de juny del 2016
La premiada Montse Sierra amb Josep Lluís Armenter, de Mina
La premiada Montse Sierra amb Josep Lluís Armenter, de Mina | Foto: Mina

La premiada Montse Sierra amb Josep Lluís Armenter, de Mina Foto: Mina


Josep Lluís Armenter, director general de Mina, Aigües de Terrassa, ha lliurat a Montse Sierra el premi com a guanyadora del II Concurs de Fotos de Pluja. El premi és un sopar en el restaurant de la ciutat El cel de les Oques per a dues persones i dues entrades a l’espectacle Els homes són de Mart i les dónes de Venus que es podrà veure a Terrassa, al Centre Cultural en el marc de la Festa Major.

En aquesta segona edició del concurs de fotografia, hi han participat 27 persones amb imatges a l’entorn de la temàtica de la pluja. La imatge guanyadora ha resultat d’un sorteig entre les 5 fotografies més votades.

La guanyadora, Montse Sierra, que va presentar la imatge Ball d’Aigua ha explicat que va fer la foto aprofitant l’efecte de la pluja amb la claror del darrera, aconseguint la lluminositat de les gotes al caure. També va comentar que havia participat en el primer concurs de fotos de pluja i la seva imatge (Pluja és vida), va ser una de les que es van exposar l’any passat a la mostra.

Tal i com recullen les bases del concurs i com es va fer l’any passat, Mina preveu exposar les millors imatges presentades en una mostra a la ciutat el proper mes de juliol.
 

Imatge guanyadora del II Concurs de Fotos de Pluja Foto: Montse Sierra