Un elector de Terrassa vota el president de Minyons i Chewbacca d'Stars Wars

Un egarenc tria també pel Senat el cap de colla dels Verds, Toni Bach, entre d'altres referències castelleres

NacióCastells
28 de juny del 2016
Actualitzat a la 13:37h
El vot que inclou els noms de Cesc Poch i Toni Bach, entre d'altres
El vot que inclou els noms de Cesc Poch i Toni Bach, entre d'altres | Twitter @cescpoch
Unes eleccions sempre deixen desenes d'anècdotes, i les espanyoles d'aquest passat diumenge no en són una excepció. Per exemple, per les xarxes socials corren diversos exemples de vots nuls d'electors que, sigui per descontent o per simple entreteniment, decideixen donar un toc d'humor a la seva papereta, encara que no sigui vàlida.

Alguns castellers també han volgut sumar-se a aquest tipus de vot protesta al senat. Concretament, per diversos grups de Whatsapp ha circulat una butlleta del Senat que, després, ha estat compartida per un dels seus protagonistes, el president dels Minyons i Director de l'Agència Catalana de Joventut, Cesc Poch.
  La butlleta inclou noms com el del mateix Poch, el cap de colla dels Castellers de Vilafranca, Toni Bach, o el també casteller dels Minyons Joan Criach, a més d'anar signat amb un recordatori a la Colla Vella. El vot, que també inclou altres referències com el futbolista Leo Messi o el personatge d'Star Wars Chewbacca, ha estat trobat en un col·legi electoral del centre de Terrassa, segons ha pogut saber NacióCastells.