Quatre trucs per evitar que et robin a la platja

Dues noies prenent el sol
Dues noies prenent el sol | Pixabay
Redacció
27 de juny del 2016
Actualitzat a les 20:04h
Quan anem a la platja no ens sol fer gràcia deixar el mòbil, les claus, els diners i la resta de pertinences sense vigilància quan ens volem posar a l'aigua, perquè patim per si ens ho roben. Una de les opcion,s quan es va en grup, és que algú es quedi a fer guàrdia, mentre la resta es remullen, però no permet acabar de gaudir de l'escapada. Ara bé, què passa si anem sols? Com podem evitar que ens sostreguin el mòbil o els diners?

Diversos internautes han difós alguns trucs per evitar aquestes situacions, com alguns tipus de caixes fortes, motxilles antirobatori i camuflatge amb objectes quotidians, entre d'altres.

Secur Beach, és una caixa forta dissenyada per Pedro Benavent. Aquesta es pot instal·lar a la sorra de la platja igual que un para-sol, i que, gràcies al seu mecanisme, obliga a aixecar un pes de 90 quilos, tenint en compte que l'objecte pesa 750 grams.



Beach Vault és un artefacte més senzill que Secur Beach, que busca passar desapercebut.



Bay Watch (Vigilant de la platja) és una motxilla que funciona com una caixa forta, i és obra del matrimoni format pel publicista Rafael Gallego i Anna Bosch. Aquest objecte funciona d'una forma similar a la dels dos invents anteriors.



L'envàs de la crema solar també és un bon amagatall per ocultar-hi les claus, els diners i el telèfon mòbil. La gràcia d'aquest truc casolà és que en tractar-se d'un objecte habitual i necessari quan es va a la platja o a la piscina, passa desapercebut.